Daken, lood en zinkwerkenLastig bereikbare situaties, oude dakpanformaten en lastige aansluitingen. Dit is zomaar een greep uit de facetten die vaak voorkomen bij de daken waar we aan werken. Voor Cauwenborgh behoren ze echter tot de routine-werkzaamheden.

We zijn ervaren en bedreven in onder andere het repareren en vernieuwen van daken, inclusief de aansluitdetails ervan. Zo worden niet alleen uw dak, maar ook de bijbehorende randaansluitingen netjes en vakkundig gerealiseerd. Verder verzorgen we de juiste bouwkundige constructie bij leibedekkingen. Ook de kleine bijbehorende lood- en zinkwerken, schoorstenen, gootbetimmeringen en lijsten kunnen door ons worden meegenomen.

Vaak voeren we hierbij ook een aantal verbeteringen uit, zoals het isoleren van het dak of het plaatsen van dakkapellen. Met relatief beperkte ingrepen kan er een behoorlijke comfortverhoging worden gerealiseerd. We voeren dit uit op de juiste technisch (bouwfysisch) verantwoorde wijze en vaak met nagenoeg geen verschil met de oorspronkelijke situatie. Uiteraard zijn we daarbij zeer goed bekend met de vergunningstrajecten en de aandachtspunten van de Welstand Monumenten Commissie en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

daken1 daken2 daken3 daken4 daken5 daken6